Sjoerd en Esmee op wereldreis

Ons afscheidsfeestje

Vandaag zitten we op het terras op de Markt in Eindhoven na te genieten van ons afscheidsfeestje gisteren. Het was een super dag!

Bijna alle mensen die voor ons belangrijk zijn waren van de partij, en dat voelde goed. Het bier en de wijn vloeide rijkelijk. Gezelligheid dus, maar ook af en toe een traan; met name Esmee had hier last van.Ineens toch dat besef dat we echt bijna gaan en iedereen heel lang moeten missen. Dit neemt echter niet weg dat wij er ontzettend veel zin in hebben!

Wij tellen de laatste dagen af en het volgende verslag zal geschreven worden op reis.

Liefs

Annie

Ik ben met scooter en al opgetakeld boehoehoe......En nu heb ik jullie niet meer gezien. Mijn boodschappentasje heb ik gelukkig kunnen redden. Was de polonaise leuk? Kusjes van Annie

Erik Knabben

He Sjoerd en Esmee,

Mooie plannen zag ik! Het afscheidsfeestje was leuk hoorde ik van Reinder. Ik vertrek over 5 weken naar Nieuw Zeeland. Mochten jullie willen afspreken dan kun je me mailen op [email protected] of via Facebook. Goede reis!!

Erik

Marijke de Graaf

Ik wens jullie een hele mooie reis toe nog een paar dagen en dan!
lieve groetjes van mij, ik mis je wel een beetje Esmee.
Marijke

Romy Senssen

Lieve Esmee & Sjoerd,

Nog even snel een reactie van mij voordat jullie vertrekken. Ik wens jullie een supergave tijd toe en geniet er lekker van. Via jullie site zal ik jullie volgen. Have fun!

Dikke zoen en knuffel
Romy

Kriste en Chris

Hey reizigers!
Bijgekomen van het afscheidsfeestje... dat al wel, maar toen was daar ook het echte vertrek! Inmiddels zitten jullie al een paar dagen in Londen! De eerste bestemming! Geniet ervan en we zien jullie eerste verhaal wel verschijnen.
Liefs van ons

Ine Damen

Helaas was ik net te laat om je nog persoonlijk een goede reis te wensen. De telefoon stond al uit. daarom via deze weg.....Een hele goede reis, geniet van de komende maanden. Ik en de rest van de collega's blijven je volgen.

lieve groetjes

Ine